Manchester United kalon në epërsi prapë fal një penalltie - Gazeta Express

Futboll

Gazeta Express

21/11/2020 22:19

Me i fundit

Manchester United kalon në epërsi prapë fal një penalltie

Futboll

Gazeta Express

21/11/2020 22:19

Manchester United ka kaluar në epërsi prapë në saj të një penalltie

E si zakonisht nga pika e bardhë i saktë është treguar Bruno Fernandes por ai e huqi penalltinë herën e parë por arbitri e përsëriti atë dhe ai shënoi në tentimin e dytë në minutën e 56-të. /GazetaExpress/