Majk vjen edhe me një bashkëpunim, me Johnny Rapaj dhe Ermal Fejzullahun - Gazeta Express
string(71) "majk-vjen-edhe-me-nje-bashkepunim-me-johnny-rapaj-dhe-ermal-fejzullahun"