Fun

Gazeta Express

12/02/2020 8:00

Macja ndihmon pronarin të prodhojë qeramikë

Fun

Gazeta Express

12/02/2020 8:00

Njerëzit shpesh nuk janë të vetëdijshëm për mirësinë që vazhdimisht ua japin miqtë e furishëm.

Interneti është i përmbytur me komente të zemëruara, histori çudibërëse dhe projekte virale nga të cilat jemi lodhur pak, dhe jo histori të mjaftueshme që sjellin buzëqeshje në fytyrat si një video e një maceje që ndihmon pronarin e saj të bëjë qeramikë, transmeton KosovaPress.

Kotelja kureshtare Mike shikon si pronari i saj Jim nga një punëtori Van Hollow prodhon enë qeramike.  Pas disa çastesh, kotelja Mike merr përsipër vetë formësimin e enës.

Madje ajo është në gjendje ta rrotullojë në të njëjtin drejtim siç bëri pronari. E pa rezistueshme, apo jo?

Cat makes pot