“Ma kanë marrë gruan”, Rama i çartur e trishton me britma qytetarin që mezi flet - Gazeta Express

“Ma kanë marrë gruan”, Rama i çartur e trishton me britma qytetarin që mezi flet

Lajme

Gazeta Express

02/12/2019 20:25

Një qytetar ka qenë viktimë e zemërimit të kryeministrit shqiptar, Edi Rama.

 Derisa po mundohej të shpjegonte një problem të tijin Ramës, ky i fundit nuk e morri parasysh fare dhe u tërbua me të.

Rama fillimisht e thirri afër personin në fjalë, dhe pastaj i pari i tregoi atij problemin me të cilin përballej.

Por Rama nuk e honepsi fare duke u sjellur me arrogancë ndaj tij.

Shikoni të gjithë ngjarjen më poshtë: