Lutuni të mos jeni ju! Ju prezantojmë shenjën më të pafat të Horoskopit - Gazeta Express
string(70) "lutuni-te-mos-jeni-ju-ju-prezantojme-shenjen-me-te-pafat-te-horoskopit"

Lutuni të mos jeni ju! Ju prezantojmë shenjën më të pafat të Horoskopit

Fun

Gazeta Express

13/07/2023 21:20

Planetët ndryshojnë pozicionin e tyre dhe çdo herë ushtrojnë një ndikim të ndryshëm tek ne, i cili ose na favorizon ose na e bën jetën edhe më të vështirë.

Sado që ne nuk na pëlqejnë planetët retrogradë dhe eklipset, është një shenjë e caktuar që ka kohë që nuk kalon mirë.

Lexo Edhe:

Planeti i zgjerimit dhe i fatit, pra Jupiteri, duket se nuk e pëlqen shumë shenjën e Peshqve, e cila është karakterizuar si shenja më e pafat në astrologji. “Duke qenë se Jupiteri është planeti i fatit dhe i bollëkut, shenjat ku Jupiteri nuk është në formën e tij më të mirë kanë më pak gjasa të jenë me fat”, shpjegon astrologu i njohur Inbaal Honigman.

Pse Peshqit janë shenja më e pafat?

Kjo shenjë e veçantë e ujit duhet të balancojë dramën në jetën e tij, ndërsa ai zakonisht përballet me shumë kthesa derisa të arrijë qëllimin e tij.

“Fatkeqësia e tyre është një kombinim i rrethanave thjesht fatkeqe dhe stresit. Në fakt, ata në njëfarë mënyre sabotojnë veten dhe tërheqin energji negative me mendimet e tyre”, shton astrologu. “Peshqit mendojnë se planetët janë kundër tyre, kur në fakt nuk janë vetëm kaq, por stresi i tyre e bën fatin të duket edhe më i vështirë”.