Lulet më të MIRA e më të BUKURA! - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

26/02/2021 16:54

Lulet më të MIRA e më të BUKURA!

Lajme

Gazeta Express

26/02/2021 16:54

Lulet janë buzëqeshja e jetës sonë! Ato sjellin bukurin, harmonin dhe simbolizojnë parajsën në tok. Përmes luleve, ne shprehim dashurin tonë ndaj njeri-tjetrit! Lulet janë dhurata më ideale për secilin nga NE! Tashmë, një llojllojshmëri e luleve, nga më të ndryshmet, ju presin në rrjetin e marketeve të Viva Fresh Store, në tërë Kosovën!

LULE dhe shumë LULE, nga të gjitha llojet! Të freskëta, shuuumë të bukura, origjinale, dhe më shumë ngjyra. LULE dhe plot LULE, me aroma të këndshme, për çdo SHIJE e për secilin nga JU!

Të gjitha këto LULE, me çmime shumë të VOLITSHME, i gjeni në Viva Fresh Store.