Lloji i ri i COVID-19 më infektiv - Gazeta Express

Lloji i ri i COVID-19 më infektiv

Gazeta Express

08/07/2020 8:30

Shkencëtarët kanë gjetur prova se COVID-19, sëmundja që e shkakton koronavirusi, shpërndahet edhe përmes ajrit si dhe një lloj i ri i virusit duket se është më infektiv se sa ai i pari që është identifikuar në Kinë.

Këshilli i Sigurimit të Kombeve të Bashkuara ka kërkuar armëpushim në mes vendeve që janë në luftë, për shkak se bota është duke luftuar me pandeminë.

Më poshtë ju sjellim videon e përgatitur nga Radio Evropa e Lirë.