Lista e presidentëve që vdiqën në aksidente dhe incidente aviacioni - Gazeta Express
string(67) "lista-e-presidenteve-qe-vdiqen-ne-aksidente-dhe-incidente-aviacioni"

Lista e presidentëve që vdiqën në aksidente dhe incidente aviacioni

Lajme

Gazeta Express

21/05/2024 7:10

Në faqen “World of Statistics” është publikuar lista e presidentëve që vdiqën në aksidente dhe incidente aviacioni.

Në rrjetin social X faqja “World of Statistics” e ka publikuar këtë listë:

Lexo Edhe:

Presidenti i Paraguajit (1940)
Presidenti i Filipineve (1957) Presidenti i Brazilit (1958) Presidenti i Irakut (1966)
Presidenti i Brazilit (1967)
Presidenti i Bolivisë (1969) Presidenti i Ekuadorit (1981) Presidenti i Mozambikut (1986)
Presidenti i Pakistanit (1988) Presidenti i Ruandës (1994) Presidenti i Burundit (1994) President i Maqedonisë së Veriut (2004) Presidenti i Polonisë (2010)Ish-president i Kilit (2024) Presidenti i Iranit (2024)

Kjo listë sipas “World of Statistics” mund të mos jetë shteruese