Linda Halimi flet për eksperiencën e saj në “Eurovizion” - Gazeta Express

Linda Halimi flet për eksperiencën e saj në “Eurovizion”

Rozë

Gazeta Express

11/08/2020 15:40

Në vitin 2017 kishte marrë pjesë në festivalin “Eurovizion” me këngën “Let the love unite us all”, këngë kjo e cila përcjellë një mesazh që ajo vet e ka përjetuar,  Linda shprehet duke thënë “le të na bashkojë dashuria të gjithëve pa marrë parasysh se nga je apo kush je”.

Ajo tregon për T7 edhe vështirësitë që kishte përjetuar gjatë performancës në “Eurovizion” për shkak të gjendjes shëndetësore që kishte.

SONTE | Ekskluzive: Lindita tregon për raportin me burrin dhe projektet muzikore në Amerikë