Lihen në burg pjesëtarët e rrezikshëm të grupit Bajri - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

19/02/2020 15:17

Me i fundit

Lihen në burg pjesëtarët e rrezikshëm të grupit Bajri

Ballina

Gazeta Express

19/02/2020 15:17

Gjykata e shkallës së parë në Shkodër la në burg disa nga pjesëtarët e grupit Bajri.

Kështu gjykata vendosi “arrest me burg” për shtetasit Ilir Bajri, Safet Bajri, Behar Bajri, Astmer Bilali, Sirjan Aliaj dhe Emrah Plaku.

Po ashtu gjykata dha masën e sigurisë “arrest shtëpie” për shtetasen Jonida Murati.

Gjykata vendosi “detyrim paraqitje” për mjekun Senad Hallunaj, kryeinfermieren në spitalin e Shkodrës Florine Hoxha dhe financieren Mira Nikaj.