Lidhja Shqiptare Evropiane me ekspozitë kolektive në ‘Open Art Gallery’ - Gazeta Express
string(69) "lidhja-shqiptare-evropiane-me-ekspozite-kolektive-ne-open-art-gallery"

Lidhja Shqiptare Evropiane me ekspozitë kolektive në ‘Open Art Gallery’

Arte

Gazeta Express

14/02/2024 16:15

Lidhja Shqiptare Evropiane, do të hapë ekspozitën kolektive me titull “Ngjyrat Dardane”, që organizohet për nder të 16 – të vjetorit të pavarsisë së Kosovës , kuruar nga piktori Anton Krsaniqi.

Ekspozita do të hapet me datë 15.02.2024, në ora 19;00 në OPEN ART GALLERY – Prishtinë.

Lexo Edhe:

Artistët pjesëmarës janë nga Shqipëria, Maqdonia e Veriut, Mali I ZI  dhe Kosova.

Anton Krasniqi

Agron Bytyqi

Arlinda Hajrullahu

Arta Rushiti

Isa Alimusaj

Lirije Buliqi

Sabri Behramaj

Butrint Morina

Sarada Kika – Bahtiri

Shqiprim Fejzullahu  (Preshev)

Fatmir Juka ( Shqipëri )

Eliza Hoxha

Safet Spahiu ( Maqedonia e Veriut )

Leart Hyseni

Valbona Gashi

Mervan Mustafa

Budim Berisha

Refki Gollopeni

Fehmi Hoxha

Shqipe Berisha

Bardha Buza

Saba Berisha – Ismajli

Naim Spahiu

Qazim Gjylani

Esat Valla

Musa Prelvukaj

Luljeta Rama – Muçaj

Mentor Avdili

Avdi Hajdari – Kame

Selam Kastrati