Licencohen edhe tetë laboratorë privatë për të kryer teste serologjike - Gazeta Express

Licencohen edhe tetë laboratorë privatë për të kryer teste serologjike

Lajme

Gazeta Express

13/08/2020 10:58

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se janë licencuar edhe tetë laboratorë privatë për të kryer teste serologjike, raporton Express.

Këta laboratorë gjenden në Deçan, Lipjan, Mitrovicë, Vushtrri, Prishtinë dhe Ferizaj.

Më poshtë gjeni listën e laboratorëve të cilëve Bordi për Licencim të Institucioneve Shëndetësore Private i MSh-së u ka miratuar kërkesën për kryerje të testeve serologjike për SARS COV2.