Lediana dhe Mevlani - çift pas dy jave - kështu thotë Eri - Gazeta Express

Lediana dhe Mevlani – çift pas dy jave – kështu thotë Eri

TV/Film

Gazeta Express

19/03/2021 20:55

Edhe pse i pëlqente Lediana dhe duket se edhe ajo kishte fillimisht ndjenja për Erin, megjithatë duket se gjërat po shkojnë drejt një çifti si Lediana-Mevlani

Megjithatë, Eri mendon se ky është vetëm një skenar i emisionit “Për’puthen” dhe se ata do të dalin pas dy jave si çift nga emisioni.

Por, Eri mendon se që lidhja e Ledianës dhe Mevlanit nuk është serioze.

“Është skenar dhe për atë këtu do jemi. Për dy javë ata do dalin çift bashkë, ta garantojë unë këtu do jemi”. /GazetaExpress/