“Le të q* moj, të bëjnë ç’të duan” Shqiptari shpërthen kur e pyesin për martesat gay - Gazeta Express

“Le të q* moj, të bëjnë ç’të duan” Shqiptari shpërthen kur e pyesin për martesat gay

Fun

Gazeta Express

21/02/2020 19:32

Çfarë mendoni për komunitetin LGBTI dhe martesat gay në Shqipëri?

Kështu e ka pyetur gazetarja një qytetar shqiptar në rrugët e Tiranës, por përgjigja që ka marrë nuk ka qenë ajo që gazetarja priste. Video u publikua në rrjetet sociale dhe ka tërhequr mjaft vëmendje. Data se kur është kryer prononcimi mbetet e paqartë.

Më poshtë video, kujdes pasi ka gjuhë të papërshtatshme për të miturit: