Lajmet satirike: Më në fund zbulohet arsyeja e përplasjes së koalicionit - Gazeta Express

Gazeta Express

26/10/2020 22:06

Lajmet satirike: Më në fund zbulohet arsyeja e përplasjes së koalicionit

Gazeta Express

26/10/2020 22:06

Kjo temë ka marrë vëmendje nga qytetarët e vendit tonë si dhe së fundmi çështje kryesore është se përse po përplaset koalicioni.

Pyetja më e shpeshtë kohëve të fundit është përse po përplaset koalicioni, fillimisht është dukur që arsye e përplasjes ka qenë kërkesa për president, më pas erdhi arsyeja tjetër shuarja e task-forcës antikorrupsion.

Edhe pse duket kështu, arsyeja e vërtetë qëndron diku tjetër, thuhet se partnerët e LDK’së në koalicion janë të prekur nga Kryeministri Hoti.

Për çfarë bëhet fjalë, cila është arsyeja e vërtetë dhe si reagoi Ministrja e Punëve të Jashtme Meliza Haradinaj, ndiqni edicionin e ri të “Mbrëmjet e Lajmeve” në videon më poshtë.