Laboratori i Spitalit Amerikan në Kosovë me teknologjinë e fjalës së fundit - Gazeta Express

Shneta

Gazeta Express

18/07/2021 14:07

Laboratori i Spitalit Amerikan në Kosovë me teknologjinë e fjalës së fundit

Shneta

Gazeta Express

18/07/2021 14:07

Laboratori i Spitalit Amerikan ne Kosove është një nga me modernet dhe i pajisur me gamen e te gjitha pajiseve që realizon diagnostikime shendetesore të kualitetit dhe saktesise se larte. Me teknologjinë e fjalës së fundit në aparatura dhe shërbim cilësor, ky laborator ofron kushtet opmtimale për marrjen e çdo lloj shërbimi laboratorik. Stafi i kualifikuar dhe në trajnim të vazhdueshëm i përbërë prej profesionistësh mundëson për të githë pacientët e cdo grupmoshe nje gamë tepër të gjerë ekzaminimesh laboratorike. Me dhjetra ekzaminime të ndryshme referuar literaturës botërore dhe realizim sipas të gjitha standarteve ndërkombëtare. Laboratori eshte në gatishmëri çdo ditë të javës per 24 ore, duke ofruar duke mundësuar çmime të favorshme për të gjitha llojet e ekzaminimeve dhe shërbimeve, si dhe oferta dhe paketa të vazhdueshme mbi ekzaminime të ndryshme për të gjitha grupmoshat.

Laboratori Spitalit Amerikan ne Kosove eshte pjese e rrjetit te laboratoreve te Spitaleve Amerikane të akredituar me ISO 15189:2012.

Për më shumë informacion, kontaktoni në inbox ose në numrat e telefonit 038 221 661 ose 049 513 513.

Spitali Amerikan, Përqafoje Jetën!

#spitaliamerikan #perqafojejeten

https://www.facebook.com/SpitaliAmerikanKosove/ – Facebook

https://www.instagram.com/spitaliamerikanprishtine/?hl=en – Instagram

https://ks.spitaliamerikan.com/ – Web