Ky quhet art trupor, amerikani “çudit” botën - Gazeta Express

Ky quhet art trupor, amerikani “çudit” botën

Arte

Gazeta Express

17/02/2020 21:02

Gjëra të vogla mund të quhen art i trupit! Fotografi të mahnitshme të realizuara në UV paraqesin dy femra të zhveshura derisa ato e kombinojnë format femrore me perëndimin e diellit, malet dhe plazhet tropike si dhe hijen e hënës

Në një projekt ku ndërthurën bukuria e femrës me forma spektakulare të natyrës, ka lënë të mahnitur shumë artdashës në botë sot.

John Poppleton, nga Kalifornia ka krijuar një punë të mahnitshme arti të pikturuar direkt në lëkurën njerëzore duke përdorur hijet fluoreshente të jargavanit, portokallit dhe jeshiles ku pastaj bën fotografi që kanë dhënë rezultate të mahnitshme.

Projekti i tij quhet “Under Black Light” (Nën dritën e zezë) dhe përfshinë trupin e njeriut të ndikuar nga fenomenet natyrore si perëndimi i diellit në Afrikë, vendet tropikale gjatë stuhive të shiut dhe malet nën dritën e hënës. /GazetaExpress/