Ky pritet të jetë çmimi i iPhone 12 - Gazeta Express

Ky pritet të jetë çmimi i iPhone 12

Gazeta Express

13/10/2020 19:00

Apple është duke prezantuar serinë më të re të telefonave të saj iPhone 12 në një ceremoni të veçantë.

Para publikut pritet të shfaqen seri të ndryshme të iPhone 12, raporton GSMArena.

Bëhet fjalë për lansimin e iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 mini dhe iPhone 12 Pro Max.

Çmimet e tyre pritet të sillen nga 649 deri në 1399 dollarë, bazuar në modelin, madhësinë dhe hapësirën memorizuese e specifika të tjera.

Përveç tyre pritet të prezantohen edhe pajisje të tjera.