Ky është rrjeti social i momentit që mund t’i zërë vendin TikTok dhe Instagram - Gazeta Express
string(77) "ky-eshte-rrjeti-social-i-momentit-qe-mund-ti-zere-vendin-tiktok-dhe-instagram"

AutoTech

Gazeta Express

15/07/2021 21:21

Ky është rrjeti social i momentit që mund t’i zërë vendin TikTok dhe Instagram

AutoTech

Gazeta Express

15/07/2021 21:21

“YouTube Short” ka nisur si aplikacion në Indi vitin e kaluar por u zgjerua në 26 vende dhe shumë të tjerë pritet t’i shtohen listës.

Në mënyrë të ngjashme me Tik Tok, Shorts ju lejon përdoruesve të bëjnë video 15 minutëshe, të cilat mund t’i shoqërosh me muzikë.

Lexo Edhe:

Kurse një nga avantazhet e Youtube Shorts është se integrohet brenda ekosistemit të YouTube dhe Google, që e bën lehtësisht të akesueshëm nga të gjithë.

Teksa YouTube po bën shumë përpjekje për të imituar formatin e TikTok, ky i fundit po eksperimenton me formate që janë më afër fokusit tradicional të YouTube. Kohët e fundit është trefishuar gjatësia maksimale e videos në tre minuta për të gjithë përdoruesit.