Ky është kujtimi më i mirë që Skivi pati me Albertin - Gazeta Express

Yjet

Gazeta Express

19/02/2021 20:09

Ky është kujtimi më i mirë që Skivi pati me Albertin

Yjet

Gazeta Express

19/02/2021 20:09

Gjatë intervistës me Festa Qoqajn, Skivi ka folur edhe për kujtimin më të mirë që ka pasur me Albertin derisa ai ishte gjallë

Nga një shoqëri e mirë, sigurisht kemi edhe kujtime të mira.

Të tilla janë edhe kujtimet që ka Skivi me shokun e tij të ngushtë, Albert Krasniqin.

“Kujtime më shumë kemi, ndoshta, më shumë prej kohës kur ai del nga burgu. Para se ai të hyjë në burg, në shoqërinë e tij, në mahallë e kam njohur jo shumë por më shumë nga distanca. Jemi njohur por nuk kemi pasur shoqëri më të mirë”, ka thënë Skivi në Express Rozë.

“Një ndër kujtimet më të mira që kam pasur është ajo që rruga që të shpije nga Matiçani në Kolevicë, nga rruga e Gërmisë dmth prapa Gërmisë e ku unë dhe Alberti atë rrugë e kemi përshkru për më shumë se shtatë vite. Pra, kur ka qenë edhe rrugë më zhavorr, edhe me lloq, e ku ne kemi kalu aty çdo verë me krosa (motora) minimum 3-4 herë verës. Ajo rrugë ka me mbet kujtimi më i mirë i jemi ndonjëherë prej tij”. /GazetaExpress/