Ky është i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

27/02/2020 9:14

Me i fundit

Ky është i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale

Lajme

Gazeta Express

27/02/2020 9:14

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së ka njoftuar se Gjykata Speciale në cilësinë e dëshmitarit ka ftuar avokatin Gafurr Elshani, raporton Gazeta Express.

Gafurr Elshani ishte pjesëmarrës në luftë dhe njëri nga figurat më të rëndësishme të LPK-së dhe UÇK-së.

Gafurr Elshani ishte edhe dizajneri i Emblemës së UÇK-së dhe autor i librit Ushtria Çlirimtare e Kosovës, botuar gjatë luftës.

Ai gjithashtu është edhe këshilltar i selisë qendrore të Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së./Express/