Ky është aksioni i PSD-së para Qeverisë - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

07/04/2021 22:05

Ky është aksioni i PSD-së para Qeverisë

Lajme

Gazeta Express

07/04/2021 22:05

Partia Socialdemokrate ka zhvilluar një aksion në kryeqytet duke protestuar ndaj masave që ka marrë Qeveria e Kosovës.

Në këtë aksion ka marrë pjesë aktivistë të PSD’së bashkë me kreun e organizatës politike, Dardan Molliqaj.

“Ajo që shprehim këtu është që ne nuk jemi kundër masave të qeverisë në tërësi. Por një nga masat që e kundërshtojnë është ora policore. Kjo masë ësht shabllon dhe jemi kundër”, ka thënë Molliqaj.

Në këtë aksion PSD e ka quajtur ministrin e Shëndetësisë, Arben Vitia, “Dr. Hipokriti”.