Ky është Adem Jashari nga Tetova - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

05/03/2021 13:56

Ky është Adem Jashari nga Tetova

Lajme

Gazeta Express

05/03/2021 13:56

Ishte marsi i vitit 1998, kur Adem Jashari së bashku me anëtarët e tjerë të familjes u vranë pas disa sulmeve të vazhdueshme nga ushtria serbe. Kujtimi për këtë familje do të jetë i përhershëm në mendjen e zemrën e çdo shqiptari. Adem Jashari ka qenë dhe vazhdon të jetë frymëzim për çdo kënd. Madje, dikush ka zgjedhur që emrin e tij t’ia vë fëmijëve të tyre.

Gazetare: Gelina Maloku

Dhe, ky është djali që quhet Adem Jashari dhe vjen nga Tetova.

Çfarë ndjesie pati Ademi kur e kuptoi peshën e emrit që mban.