Ky 13 vjeçar kap 100 peshq me dorë - Gazeta Express

Instant

Gazeta Express

10/12/2019 0:49

Ky 13 vjeçar kap 100 peshq me dorë

Instant

Gazeta Express

10/12/2019 0:49

Një djalë 13-vjeçar ka kapur 100 peshq me dorë nga vrimat ujore të cekta, për t’i shpëtuar nga thatësira, që t’i kthente në pellgje më të thella ujore.

Stuart Moodie, nga Tenterfield ë Uells të Ri Jugor, shkon në një lumë me baltë në fermën e tij pas shkollës çdo ditë për të shpëtuar qindra mustak dhe merluc.

I riu kap peshqit me duar dhe i zhvendos në vrimat më të mëdha ujore, ku ata kanë më shumë mundësi të mbijetojnë.

Veprimi i tij human është kapur në kamera, videoja e së cilit është publikuar në tabloidin ‘Daily Mail’.

Për të kuptuar më shumë, ndiqeni videon më poshtë: