Kuvendi miraton në shqyrtim të parë Projektligjin e Buxhetit për vitin 2022 - Gazeta Express

Kuvendi miraton në shqyrtim të parë Projektligjin e Buxhetit për vitin 2022

Lajme

Gazeta Express

25/11/2021 18:25

Kuvendi i Kosovës e miraton në shqyrtim të parë Projekligjin për ndarjet buxhetore të Buxhetit të Kosovës raporton Gazeta Express.

Me 65 vota për e asnjë kundër dhe asnjë abstenim Kuvendi e miratoi në parim Projektligjin mbi ndarjet buxhetore të buxhetit të Republikës së Kosovës për vitin 2022.

Lexo Edhe:

Buxheti për vitin 2022 do të jetë 2 miliardë e 748 milionë euro.