Kush është shqiptari i vrarë në Brazil, biznesmen në Çeki ?! Prej dy javësh qëndronte në hotel - Gazeta Express

Shqiperi

Gazeta Express

02/12/2020 19:43

Kush është shqiptari i vrarë në Brazil, biznesmen në Çeki ?! Prej dy javësh qëndronte në hotel

Shqiperi

Gazeta Express

02/12/2020 19:43

Mediat braziliane zbulojnë detaje të reja për vrasjen e shqiptarit Ilir Zelka, teksa po hante mëngjes në një restorant. Zelka prej 20 nëntorit sipas mediave braziliane, qëndronte në një hotel në Jardins, qendra e qytetit teksa rezulton se ka pasur firmë private në Çeki.

Saktësisht kompania mban ende mbiemrin e tij dhe është regjistruar në Çeki. Më 9 mars të 2019 ai ka hequr dorë si ortak. Ndërkohë sa i përket vrasjes së tij, menaxheri i bar-restorantit,  Osmar Américo dos Santos ka dëshmuar se deri para dy javësh shqiptari vinte në bar-restorant dhe porosiste 3 vakte në ditë.

Ai u transportua me ambulancë në spital, por nuk i mbijetoi dot plagëve.