Kush është këngëtarja që i kërkoi Arbasit një hit, ose në të kundërtën do ta linte muzikën? - Gazeta Express

Muzike

Gazeta Express

29/05/2020 15:16

Kush është këngëtarja që i kërkoi Arbasit një hit, ose në të kundërtën do ta linte muzikën?

Muzike

Gazeta Express

29/05/2020 15:16

Don Arbas është̈ rikthyer së fundmi me bashkëpunimin me motrën e tij, këngëtaren Arta Bajrami, në këngën “Pse mu”.

Pos tjerash, në një̈ intervistë në emisionin e mëngjesit në T7, duke folur për punën e tij si producent, ai ka treguar se si kohë më parë, një̈ prej këngëtareve tona të njohur kishte shkuar dhe i kishte kërkuar një̈ hit, ose në të kundërtën do ta linte muzikën.

Por, a e ka treguar emrin e kësaj këngëtareje dhe detaje të tjera mund t’i ndiqni në intervistën më poshtë.