Kusari-Lila zgjedh katër gra dhe Bedri Hamzën si kandidatë që do t'i votonte në PDK - Gazeta Express

Kusari-Lila zgjedh katër gra dhe Bedri Hamzën si kandidatë që do t’i votonte në PDK

Lajme

Gazeta Express

26/01/2021 22:30

Kryetarja e Alternativës, Mimoza Kusari-Lila ka treguar 5 kandidatët për deputetë që do t’i votonte nga lista e Partisë Demokratike të Kosovës.

Kusari-Lila ka zgjedhur katër gra dhe Bedri Hamzën si kandidatët më të duhur për deputetë në Kuvendin e Kosovës.

“Bedri Hamzën, si kolegë kemi komunikim, kemi qenë në komision bashkë, s’jemi pajtu po s’kemi pas ofendime, devijime, kemi pasë qasje të bashkëpunimit. Pastaj Ganimete Musliun, as me të nuk pajtohem për shumë gjëra, Valdete Idrizin dhe Ariana Musliu-Shoshin”, ka thënë Kusari-Lila.