Kuriozitete për foshnjat e porsalindura që ndoshta nuk i keni ditur - Gazeta Express

Kuriozitete për foshnjat e porsalindura që ndoshta nuk i keni ditur

Fun

Gazeta Express

14/08/2021 18:09

Foshnjat që janë të sapo lindur nga barku i nënave të tyre mund të na hutojnë me gjëra të çuditshme, të tilla si prodhimi i helmës me ngjyra të ndryshme, përfshirë të verdhë dhe jeshile.

Dhe besoni apo jo, “jashtëqitja” e tyre e parë as nuk mban erë të keqe. Vetëm pasi të filloni t’i ushqeni, ata fillojnë të kenë baktere të zorrëve që i japin jashtëqitjes këtë erë të keqe të njohur. Kjo është vetëm një nga gjërat e shumta befasuese për foshnjat e porsalindura.

Lexo Edhe:

E dinit se:

1. Ata nuk kanë kupë gjuri.

2. Ata kanë më shumë kocka se ne.

3. Ata mund të qajnë shumë, por nuk kanë lot.

4. Ata ndoshta nuk mund të shijojnë kripën.

5. Ata kanë gjëndra shijesh në më shumë vende sesa ne.

6. Dhe ata kujtojnë atë që shijuan në barkun e nënës.

7. Ata gjithashtu mbajnë mend tingujt që dëgjuan gjatë kohës që ishin në mitër.

8. Bebet vajza mund të kenë një mini periodë.

9. Mund të kenë edhe mini gjoks.

10. Disa madje mund të prodhojnë qumësht.

11. Ata mund të kenë puçrra.

12. Disa foshnje mund të kenë koka në formë të çuditshme.

13. Mund të teshtijnë shumë.

14 Ata madje mund të flenë me sy hapur.