"Kur të rritem do t'i blejë të gjitha pulat e botës" porosia nga karantina e vogëlushit nga Prishtina - Gazeta Express

“Kur të rritem do t’i blejë të gjitha pulat e botës” porosia nga karantina e vogëlushit nga Prishtina

Arte

Gazeta Express

09/04/2020 1:16

Pandemia COVID-19 ka bërë që të vije edhe kreativiteti në dukje

Kështu, kreativiteti po tregohet nëpër video të ndryshme në rrjetet sociale por edhe në video të veçanta.

E tillë është edhe një video e një vogëlushi kosovar e publikuar në youtube.

Vogëlushi  Hef Emini, në këtë video thotë se ka reflektuar, teksa si të gjithë të tjerët, po qëndron i mbyllur për shkak të situatës me COVID 19.

Por Hefi ka një dilemë.

Atij i pëlqen të hajë mish, por po i dhimbsen pulat.

Megjithatë në fund ai thotë se kur të të rritet do t’i blejë të gjitha pulat e botës në pazar, nëse do të ekzistojë pazari.

Ndiqeni monologun Hef Eminit para kamerës dhe dilemën e tij rreth të qenit ose jo vegjetarian. Videoja publikohet me pajtimin e prindërve të Hefit. /GazetaExpress/