Kur ndahet nga jeta njeriu human, e me vepra madhore - Gazeta Express
string(51) "kur-ndahet-nga-jeta-njeriu-human-e-me-vepra-madhore"

Kur ndahet nga jeta njeriu human, e me vepra madhore

Lajme

Gazeta Express

09/06/2023 11:49

Me rastin e ndarjes nga jeta të më të dashurit tonë, kryefamiljarit, prindit të devotshëm Rifat Sylejmani Llashtica i falënderojmë të gjithë ata miq e dashamirë që në forma të ndryshme na kanë ngushëlluar.

Babë t`i je ndarë vetëm fizikisht nga ne sepse vepra jote, ndershmëria dhe kontributi yt i madh njerëzor e familjar do të jenë të pavdekshme.

Lexo Edhe:

Jo vetëm familja Sylejmani po mbarë farefisi do të përkujtojnë si një njeri me vepra madhore dhe humane dhe malli për ty do të jetë përherë i pranishëm në zemrat tona.

Të qoftë i lehtë dheu i Kosovës baba i dashur.

Ardian Sylejmani me familje (NOTAbrillant).

Rifat Sylejmani (Llashtica)

10.09.1944 – 04.06.2023