Kur doni para borxh, gjeni dikë që i përket një prej këtyre 3 shenjave - Gazeta Express
string(69) "kur-doni-para-borxh-gjeni-dike-qe-i-perket-nje-prej-ketyre-3-shenjave"

Fun

Gazeta Express

27/05/2022 19:19

Kur doni para borxh, gjeni dikë që i përket një prej këtyre 3 shenjave

Fun

Gazeta Express

27/05/2022 19:19

Virgjëresha

Të lindurit në këto data janë llogaritarë të lindur. Nuk kanë nevojë për laps e letër. Nuk kanë nevojë as për makinë llogaritëse, pasi e kanë gjithçka të programuar në kokë. Virgjëreshat nuk i lejojnë vetes shpenzime të kota, prandaj dhe zgjedhin të kursejnë. Janë të kujdesshëm në menaxhimin e të ardhurave dhe nuk rrezikojnë kurrë të ngelin me xhepin bosh.

Lexo Edhe:

Demi

Paraja dhe demet kanë një marrëdhënie utilitare. Demi përdorë paratë, por edhe paratë e përdorin demin. Ka dem që përdoren shumë kollaj nga paratë, por pjesa më e mirë e tyre dinë si t’i menaxhojnë ato. Kursejnë në masë të moderuar, por njëkohësisht kënaqin nevojat e tyre të së tashmes.

Bricjapi

Kjo shenjë është një ndër më punëtoret e të gjithave. Janë gjithmonë me këmbë në tokë dhe u pëlqen të analizojnë çdo risk që mund t’u kanoset. Ata punojnë fort dhe mendojnë për ditë të vështira. Nuk shpenzojnë asnjëherë për gjëra pa vlerë.