Kur bëhesh i famshëm brenda natës - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

11/05/2020 19:49

Kur bëhesh i famshëm brenda natës

Rozë

Gazeta Express

11/05/2020 19:49

Dy reperat e ri u kthyen në sensacion brenda ditës, pas publikimit të “Freestyle” në emisionin ‘ Gjoni Black’.

Bëhet fjalë për Ari dhe Kenzi të cilët përveç që arritën shumë klikime, ata edhe u bënë sensacion në rrjetet sociale duke u shpërndarë më të madhe videot e tyre gjatë emisionit.

Artistët janë nën ombrellën e kompanisë muzikorë ‘Sinkronmusic’ ku gjithashtu pjesë e saj është reperi i njohur Nush.

Ari dhe Kenzi janë duke marr përkrahje shumë të madhe nga publiku.