Ballina

Gazeta Express

10/02/2020 9:15

Kuptimet e vijave në duar

Ballina

Gazeta Express

10/02/2020 9:15

Pema e dorës tregon gjendjen emocionale, fizike dhe psikike të jetës së njeriut.

Dora juaj mund të tregojë shumë për personalitetin dhe mënyrën e veprimit në jetën tuaj. Nëse i hidhni një sy dorës do të shikoni vija të ndryshme që duken si pemë.

Metoda e leximit të vijave të dorës është praktikuar shumë vite më parë në Azi, Babiloni, Izrael, dhe Persi.

Vija e zemrës – Kjo është vija e quajtur edhe si vija e dashurisë, tregon gjendjen emocionale dhe shëndetësore të një personi.

Vija e kokës – Kjo është vija që tregon gjendjen psikike të njeriut, shquhet si vija më e rëndësishme.

Vija e jetës – Kjo është vija e parë që njerëzit dëshirojnë të shikojnë. Vija tregon gjërat më të rëndësishme në jetë duke përfshirë edhe gjendjen emocionale dhe fizike.