Kujdes! Nëse shini një monedhë në makinën tuaj, lajmëroni urgjent policinë - Gazeta Express
string(72) "kujdes-nese-shini-nje-monedhe-ne-makinen-tuaj-lajmeroni-urgjent-policine"

AutoTech

Gazeta Express

16/06/2022 21:38

Kujdes! Nëse shini një monedhë në makinën tuaj, lajmëroni urgjent policinë

AutoTech

Gazeta Express

16/06/2022 21:38

Nëse shihni një monedhë të ngjeshur si kjo në derën e makinës suaj, veproni menjëherë sepse kjo është një mënyre shumë e thjeshtë që i ndihmon grabitësit t’ju marrin makinën.

Monedha vendoset në bllokadën në derën e pasagjerëve, e cila në një farë mënyre e bën të pamundur bllokimin qendror (mekanizmin mbyllës) dhe makina juaj do të lihet e hapur dhe një pre i lehtë për hajdutët.

Lexo Edhe:

Në të ardhmen, nëse shihni një monedhë të mbërthyer në derën e makinës suaj, mund të jeni i sigurt se dikush po përpiqet të vjedhë makinën tuaj ose diçka brenda saj.