Kujdes, mos e lidhni iPhone e juaj me këtë lidhje Wi-Fi - Gazeta Express

AutoTech

Gazeta Express

23/06/2021 1:58

Kujdes, mos e lidhni iPhone e juaj me këtë lidhje Wi-Fi

AutoTech

Gazeta Express

23/06/2021 1:58

Lidhja me një rrjet Wi-Fi me emrin “% p% s% s% s% s% n” krijon një gabim që pengon menjëherë funksionimin e Wi-Fi të iPhone tuaj. Për fat të mirë, një korrigjim ekziston.

Nëse keni një iPhone, kini kujdes nga rrjeti i çuditshëm Wi-Fi me emrin “% p% s% s% s% s% n”. Ky emër shkakton një gabim që rëndon telefonin dhe nëse vendosni të lidheni me atë rrjet, ai prish Wi-Fi-në e pajisjes suaj.

Gabimi u gjet nga studiuesi i sigurisë Carl Schou, i cili ndau problemin në Twitter.

Schou nuk zbuloi saktësisht se si e gjeti gabimin, megjithëse u konfirmua nga përdorues të tjerë të guximshëm të Twitter që u përpoqën të lidheshin në rrjetin Wi-Fi me atë emër. MacRumors raportoi se Wi-Fi në telefonat Android nuk duket se ndërpritet kur lidhet në të njëjtin rrjet. Për fat të mirë, gabimi nuk duket se shkakton dëme të përhershme në pajisjen Apple dhe mund të rregullohet me një konfigurim të thjeshtë.

Thjesht duhet të rivendosni të gjitha cilësimet e rrjetit, vuri re 9to5Mac. Kjo mund të bëhet duke shkuar te Settings> General> Reset> Reset Network Settings. /Telegrafi/