Kujdes, Facebooku iu zbulon kur shihni porno - Gazeta Express
string(43) "kujdes-facebooku-iu-zbulon-kur-shihni-porno"

Kujdes, Facebooku iu zbulon kur shihni porno

AutoTech

Gazeta Express

29/05/2023 22:14

Një moment intim si ndjekja e videove porno në kompjuter është një detaj që nuk duhet shfaqur thuajse kurrë dhe mundësisht të mos lësh shenja që dikush tjetër të mund ta zbulojë atë, por Facebook mund ta zbulojë këtë falë sistemit të saj të gjurmimit në faqe.

Facebook ka si synim t’u ofrojë përdëruesve të saj reklama të shijeve apo zakoneve të tyre. E për ta bërë këtë ajo gjurmon të gjitha lëvizjet e tyre online.

Lexo Edhe:

Ajo përdor sistemin e tij të Like, share, por edhe regjistrimet në faqe të ndryshme nëse regjistroheni me anë të Facebookut.

Prandaj kini kujdes kur vizitoni faqe të tilla, mbyllni më parë “Facebook” për të qenë më të sigurtë.