Kthimi legjendar i Four: Renault prezanton konceptin Air4 - Gazeta Express

AutoTech

Gazeta Express

16/11/2021 23:15

Kthimi legjendar i Four: Renault prezanton konceptin Air4

AutoTech

Gazeta Express

16/11/2021 23:15

Premiera e kësaj veture do të zhvillohet qysh në këtë muaj.

Me rastin e premierës së planifikuar për 26 nëntor, Renault tashmë ka lansuar një video njoftimi.

Lexo Edhe:

Aty megjithatë nuk mund të shihet shumë, përveç skicave të njohura me drita LED.

Është e sigurt që videoja e shpallur zbuloi konsistencën e dizajnit me origjinalin, si dhe se vetura elektrike është një punë e kryer.

Deri më tani, konceptet për R4 kanë qenë shumë interesante, kështu që pse të mos jetë edhe ky?