Kryetari i vetëm që ka përmbushur të gjitha premtimet - Gazeta Express
string(53) "kryetari-i-vetem-qe-ka-permbushur-te-gjitha-premtimet"

Kryetari i vetëm që ka përmbushur të gjitha premtimet

Gazeta Express

23/02/2020 21:05

Instituti GAP ka publikuar raportin për të gjitha komunat dhe kryetarët e tyre.

Në analizë janë marrë premtimet e kryetarëve që janë bërë gjatë fushatës së vitit 2017, kur u mbajtën zgjedhjet komunale në të gjithë Kosovën.

Lexo Edhe:

Sipas këtij raporti, kryetari i Hanit të Elezit, Refki Suma, i ka përmbushur 10 nga 16 premtimet e bëra gjatë fushatës, 4 i ka afër përfundimit dhe dy projekte i ka filluar tani, ndërkohë që ka kohë deri në tetor të vitit 2021 të përfundojë ato.

Suma është kandidat i pavarur. Ai ka tre mandate si kryetar i komunës. /Express