Kryetari i LSDM-së Zoran Zaev me urim me rastin e 23 Majit – Ditës kombëtare të vllahëve - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

23/05/2020 12:53

Kryetari i LSDM-së Zoran Zaev me urim me rastin e 23 Majit – Ditës kombëtare të vllahëve

Ballina

Gazeta Express

23/05/2020 12:53

Me kënaqësi të veçantë në emrin e LSDM-së dhe në emrin tim personal e uroj 23 Majin, Ditën kombëtare të vllahëve.

Sot e shënojmë Ditën kombëtare të vllahëve, por japim edhe mirënjohje, lëvdata për gjithçka që e kanë bërë dhe ende e bëjnë për atdheun tonë të përbashkët.

Në këtë ditë me krenari kujtojmë në rolin e rëndësishëm të të gjithë vllahëve të cilët me guxim dhe sakrificë morën pjesë në kapitujt më të rëndësishëm të historisë tonë të gjatë dhe të pasur, në luftën për liri, shtetësi dhe pavarësi.

Komuniteti vllah në mënyrë jo egoiste e jep kontributin e vet në ndërtimin e shoqërisë tonë bashkëkohore, unitetin dhe respektin e ndërsjellë.

Urime 23 Maji, Dita ndërkombëtare e vllahëve!