Kryeministri Kurti vizitoi stacionet me demonstrime të pajisjeve dhe armatimit të FSK-së - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

27/11/2021 14:24

Kryeministri Kurti vizitoi stacionet me demonstrime të pajisjeve dhe armatimit të FSK-së

Lajme

Gazeta Express

27/11/2021 14:24

Pas ceremonisë qendrore të Ditës së Forcës, Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti ka vizituar stacionet ku janë demonstruar pajisjet specialistike të kërkim-shpëtimit dhe deminimit, si dhe automjetet dhe armët e njësive të ndryshme të Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Oficerët dhe nënoficeret e lartë të FSK-së kanë prezantuar kapacitetet e njësive të tyre dhe mundësitë e pajisjeve si dhe kanë treguar se në çfarë kushte dhe rrethana përdorën ato pajisje nga pjesëtarët FSK-së.

Lexo Edhe:

Stacionet me demonstrime të pajisjeve dhe armatimit të FSK-së ishin pjesë e “Ditës së Hapur”, në kuadër të Ditës së Forcës