Kron Beqiri, i pari në turneun ‘Adem Jashari’ për shenjëtari - Gazeta Express

Sport

Gazeta Express

09/03/2020 9:54

Kron Beqiri, i pari në turneun ‘Adem Jashari’ për shenjëtari

Sport

Gazeta Express

09/03/2020 9:54

Në kujtim të veprës dhe sakrificës se Komandantit Legjendar dhe familjes Jashari, Federata e Shenjëtarisë organizoi kupën tradicionale “Adem Jashari”.

Në garë morën pjesë një numër i madh i shenjëtarëve, në kategorinë Standarde dhe në kategorinë Serike, femra dhe meshkuj.

Në kategorinë Serike, ishin këto rezultate:

Juniorët

Disiplina: pushke serike, meshkujt:

Vendi i parë, Kron Beqiri KSH. “Katana”, me 158 rrathë

Vendi i dytë, Mergim Mazreku KSH. “16 Qershori”, me 154 rrathë

Vendi i tretë, Blenard Maliqi KSH. “Dardania”, me 153 rrathë

Seniorët:

Disiplina: pushke serike, meshkujt:

Vendi i parë, Halil Krasniqi i KSH. “Zenel Hajdini”, me 164 rrathë

Vendi i dytë, Sami Ademaj i KSH. “16. Qershori”, me 153 rrathë

Vendi i tretë, Blin Shala KSH. “Zenel Hajdini”, me 152 rrathë.

Në kategorinë Standarde:

Disiplina: pushkë standarde, femrat:

Vendi i parë, Urata Rama Gagica KSH. “Anamorava”, me 607.2 rrathë

Disiplina: pushkë standarde, meshkujt:

Vendi i parë, Drilon Ibrahimi i KSH “Polici” me 584.2 rrathë

Vendi i dytë, Fehmi Telaku i KSH “16. Qershori”, me 570.6 rrathë

Vendi i tretë, Arbnor Berisha i KSH. 16. Qershori”, me 551.5 rrathë.

Disiplina: pistoletë standarde, femrat:

Vendi i parë, Lumturije Rama e KSH “Anamorava”, me 558 rrathë

Disiplina: pistoletë standarde, meshkujt:

Vendi i parë, Haki Raci i KSH “Hajvalia”, me 548 rrathë

Vendi i dytë, Arsim Shaqiri KSH. “Katana” me 536 rrathë

Vendi i tretë, Safet Vehapi, KSH. “Polici” me 509 rrathë.