Kritikon ashpër Genc Përmeti në “Style Star”: Këpucët janë “punto nero” - Gazeta Express

TV/Film

Gazeta Express

31/05/2021 15:11

Kritikon ashpër Genc Përmeti në “Style Star”: Këpucët janë “punto nero”

TV/Film

Gazeta Express

31/05/2021 15:11

Mund të themi se Genc Përmeti është treguar shumë i drejtëpërdrejtë dhe objektiv si juri.

Gjykimeve të ashpra nuk i ka shpëtuar as Alda. Ku përgjithësisht mori pikë të larta, por dukshëm e gjithë juria binte dakord për një element që nuk i pëlqeu fare tek veshja e saj, këpucët.

Lexo Edhe:

Komenti i Genc Përmetaj, bëri shumë përshtypje dhe shkaktoi të qeshura. “Këpucet janë punto nero”, tha ai.

Duke thënë shprehjen e famshme shqiptare ‘’pikë e zezë’’ italisht. Të njëjtin mendim ndanin dhe pjesa tjetër e jurisë.