Krisje prapë mes Romeos dhe Heidit: Egla po tallet me ty - Gazeta Express
string(55) "krisje-prape-mes-romeos-dhe-heidit-egla-po-tallet-me-ty"

TV/Film

Gazeta Express

06/05/2024 21:53

Krisje prapë mes Romeos dhe Heidit: Egla po tallet me ty

TV/Film

Gazeta Express

06/05/2024 21:53

Ditën e sotme, Heidi është mërzitur me Romeon dhe shkak për këtë është bërë Egla.

Sipas Heidit, Egla është duke përdorur Romeon ndërsa ky i fundit mendon se atë nuk e përdor askush.

Lexo Edhe:

Heidi: Vazhdon merresh me Eglën?

Romeo: Pse kur më thua ti që duhet të dal jashtë, do dal unë?

Heidi: Po duhet të dalësh. Çfarë do merresh me Eglës?

Romeo: Çfarë po bën tani? Do zihemi tani për Eglën?

Heidi: Asgjë Romeo. Ke të drejtë.

Romeo: Çfarë është kjo formë urdhëruese.

Heidi: Nuk është urdhëruese por mos u merr.

Romeo: Po më preku, sigurisht që do merrem.

Heidi: Po jo mo zemer, se ajo thjesht po të tall.

Romeo: Po më tall? Mua nuk ma tall dot njeri.

Heidi: Vjen të prish muhabetin.