Krejt FRESH veç n’Viva Fresh! - Gazeta Express

Krejt FRESH veç n’Viva Fresh!

Gazeta Express

29/06/2020 19:32

Të freskëta, të shëndetshme dhe 100 % NATYRALE, janë produktet e mishit të PULËS nga brendi i njohur “Cocorico” të cilat tanimë ju mund t’i gjeni vetëm në Viva Fresh Store.

Të gjitha këto produkte me kualitet PREMIUM janë; pa antibiotikë, pa hormone, pa aditiv, pa modifikime gjenetike. Po ashtu, ajo që është edhe më e rëndësishme, PULAT rritën me ushqim 100 % NATYRAL, dhe në ambient të hapur.

Ushqehuni shëndetshëm, me plotë shije dhe freski, me produkte të sigurta dhe me cilësi të lartë, të cilat ju presin në Viva Fresh Store.

Mos harroni, mishi i freskët i pulës përmban shumë vitamina si dhe ka vlera të shumta ushqyese të cilat janë tepër të dobishme për shëndetin tuaj!

Të gjitha këto produkte të mishit të pulës “Cocorico”, i gjeni vetëm në dyqanet e rrjetit të marketeve Viva Fresh Store, në krejt Kosovën!