KQZ mblidhet sot, ky është rendi i ditës - Gazeta Express
string(41) "kqz-mblidhet-sot-ky-eshte-rendi-i-dites-2"

KQZ mblidhet sot, ky është rendi i ditës

Lajme

Gazeta Express

17/04/2024 10:59

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të mblidhet sot nga ora 14:00.

Rendi i ditës:

Lexo Edhe:

1. Hyrje: z.Kreshnik Radoniqi, Kryesues i mbledhjes së KQZ-së

2. Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit Nr.24/2024

3. Aktivitetet e SKQZ

4. Aktivitetet e Zyrës

-Rekomandim për akreditimin e vëzhguesve në procesin e votimit për apo kundër

largimit të kryetarëve të komunave në Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e

Veriut, 21.04.2024 (Grupi III).

5. Raport i Këshillave të KQZ

5.1.Këshilli për Operacione Zgjedhore

1. Shqyrtimi dhe miratimi i emërimit të anëtarëve të KVV, të listës plotësuese

2. Shqyrtimi dhe miratimi i Kodit të sjelljes për anëtarët e KVV

3. Shqyrtimi dhe miratimi i Planit Operacional për ditën e zgjedhjeve të datës 21 prill 2024

4. Shqyrtimi dhe miratimi i mëditjeve për pagesat e Stafit të Angazhuar në Qendrat e Votimit (QV) dhe në Vendvotime (VV)

5. Shqyrtimi dhe miratimi i aktiviteteve dhe afateve kohore për realizimin e projektit për edukimin dhe informimin e votuesve të rinj

6. Shqyrtimi dhe miratimi i sloganit, përmbajtjes dhe dizajnit të fletëpalosjes, lapsë kimikëve, byzylykëve, stikersave, maicave dhe fletëvotimit për realizimin e projektit për edukimin dhe informimin e votuesve të rinj

7. Njoftim lidhur me fushaten e informimit publik, për procesin e votimit, për apo kundër largimit të kryetarëve në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut.

5.2.Këshilli për Buxhet dhe Financa

– Shqyrtimi dhe miratimi i mëditjeve për pagesat e Stafit të Angazhuar në Qendrat e

Votimit (QV) dhe në Vendvotime (VV)

5.3. Këshilli për Marëdhënie me Jashtë

1. Shqyrtimi dhe miratimi i pjesëmarrjes së KQZ-së në Programin e Vizitorëve Ndërkombëtarë të Zgjedhjeve të Parlamentit Evropian 2024 në Talin 7-10 qershor 2024

2. Shqyrtimi dhe miratimi i pjesëmarrjes së KQZ-së në Konferencën “Promovimi i kushteve për fushata zgjedhore të lira dhe të ndershme në Ballkanin Perëndimor” në Podgoricë, 14-15 Maj 2024

3. Shqyrtimi dhe miratimi i pjesëmarrjes së KQZ-së në takimin e rradhës të Grupit Punues Rajonal të Evropës dhe Euroazisë për Media Sociale, Dezinformim dhe Integritet Zgjedhor, në Pragë, 16-17 Maj 2024

6. Të ndryshme