Kosova për herë të parë me Festival të Teatrove për Fëmijë - Gazeta Express
string(58) "kosova-per-here-te-pare-me-festival-te-teatrove-per-femije"

Kosova për herë të parë me Festival të Teatrove për Fëmijë

Arte

Gazeta Express

02/02/2024 14:28

Festivali i Teatrove për Fëmijë do të mbahet për herë të parë nga data 4 deri me 7 mars.

Festivali i Teatrove – Ferizaj, në kuadër të strategjisë së zhvillimit të teatrit për të rinj dhe fëmijë, këtë vit starton me Festivalin e Teatrove për Fëmijë, kështu duke ofruar shfaqjet më të mira të teatrove vendore, si dhe aktivitete të shumta për të secilin.

Lexo Edhe:

Festivali për fëmijë organizohet në Teatrin e Ferizajt ‘Adriana’.