Koronavirusi në Shqipëri, masat shtyhen deri në një datë të pa përcaktuar - Gazeta Express

Shqiperi

Gazeta Express

01/04/2020 16:16

Koronavirusi në Shqipëri, masat shtyhen deri në një datë të pa përcaktuar

Shqiperi

Gazeta Express

01/04/2020 16:16

Ministria e Shëndetësisë ka ndryshuar vendimin për masat e marra deri më 3 prill për gjendjen me koronavirusin, deri në një datë të pa përcaktuar.

Të gjitha aktivitetet publike dhe jopublike, grumbullimet masive nuk do lejohen deri në përfundim të epidemisë.

Po ashtu do vijojne te jene te mbylluara cerdhet, kopshtet dhe shkollat.