Konkurs publik për financim të projekteve hulumtuese në shkollat fillore dhe të mesme - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

24/01/2020 11:26

Konkurs publik për financim të projekteve hulumtuese në shkollat fillore dhe të mesme

Ballina

Gazeta Express

24/01/2020 11:26

Fondi për inovacione dhe zhvillim teknologjik sot do ta prezantojë konkursin e tretë publik për financim të projekteve hulumtuese në shkollat fillore dhe të mesme “Sfidë për hulumtues të rinj 3”.

Konkursi publik, siç informojnë nga Fondi, zbatohet në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës, ndërkaq është i dedikuar për nxënësit e shkollave fillore dhe të
mesme me qëllim që të nxiten për të menduar kreativ dhe kritik dhe të
zhvillohet fryma hulumtuese dhe sipërmarrëse që nga mosha më e
hershme.