Konkurs për aplikim në institucionin e Operës së Kosovës - Gazeta Express
string(56) "konkurs-per-aplikim-ne-institucionin-e-operes-se-kosoves"

Arte

Gazeta Express

25/09/2023 13:23

Konkurs për aplikim në institucionin e Operës së Kosovës

Arte

Gazeta Express

25/09/2023 13:23

Opera e Kosovës hapë konkurs për aplikim për audicionin plotësues në institucionin e Operës.

Bazuar në audicionin e parë për realizimin e shfaqjes operistike “Goca e Kaçanikut” të kompozitorit Rauf Dhomi, të mbajtur me 2,3 dhe 4 shtator dhe duke u nisur nga mungesa e aplikuesve në audicion si dhe propozimi i komisionit, ju njoftojmë për vazhdimin e aplikimit për audionin plotësues, duke ju dhënë edhe një mundësi të dytë të gjitha kuadrove vendore.

Lexo Edhe:

Përmes këtij konkursi do të angazhohen:

17 instrumentistë; 39 koristë.

Konkursi është i hapur deri më 26.09.2023, ora 16:00.